ARTIESTEN

Wesley
Wesley, geboren op 20 januari 1986 in Goirle, opgegroeid in een warm Tilburg’s gezin wordt al vanaf zijn jeugd door dik en dun gesteund door zijn ouders en oudere broer. Wesley wil n.l. maar 1 ding en dat is zingen! Wesley’s grootste wens is beroemd worden en ooit een concert te mogen geven in een uitverkocht Ahoy.

Vanaf zijn kleutertijd trok hij al de aandacht op school met zijn heldere blauwe ogen en ondeugende streken. Later op schoolfeestjes kwam duidelijk naar voren dat hij zich op het podium goed thuis voelde. Rond zijn 12e jaar werd hem gevraagd eens een liedje van Jantje Smit te zingen, waarmee hij vervolgens een verpletterende indruk maakte en hij de smaak pas echt goed te pakken kreeg. Heel veel talentenjachten wist hij te winnen met zijn bijzondere stemgeluid en apentrots was hij toen Pierre Kartner speciaal voor hem het nummer ‘Bedankt’ schreef. Een prachtig gevoelig liedje, wat Wesley heeft opgedragen aan zijn ouders.

Zijn schare fans groeit gestaag en niet alleen door zijn heldere en bijzondere stemgeluid. Tijdens zijn optredens voelt men dat elk nummer vanuit zijn hart, vol passie en emotie wordt vertolkt. Wesley, de Tilburgse volkszanger, wereldberoemd in Brabant, maar ook landelijk steeds meer een begrip!

Op zijn 17e kreeg Wesley een platencontract bij HDJM Music aangeboden, waar zijn tweede single met als titel ‘Bewijs Het Dan’ een notering in de Top 100 behaalde. Zijn derde single ‘Yo Te Quiero’ scoorde zelfs in de Mega Top 50 en wist door te dringen tot de Hilversumse playlist. Destijds voor een Nederlandstalig nummer uitzonderlijk te noemen. 12 oktober 2003 een dag om nooit te vergeten, niet alleen de releasedatum van zijn debuut album ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’ maar wat te denken van het Mini Concert dat hij mocht geven voor 2000 mensen met één van de beste livebands van Nederland. Het concert was 1 groot hoogtepunt. Een happening waar niet alleen Wesley, maar ook 2000 fans heel veel plezier aan hebben beleefd. In mei 2004 is de vierde single een feit, ‘Ze Danst Daar Eenzaam In De Nacht’ die net als de vorige singles wekenlang genoteerd stond in alle Nationale Hitlijsten. In juni 2004 is het 2e album ‘Geluk In Het Leven’ gelanceerd die net als het 1e album de Top 100 behaalde. Tevens kwam zijn eerste DVD uit met als titel, ‘Bedankt Voor Alles’, een DVD waarvan de opnamen in Turkije hadden plaats gevonden. Voor de opnamen van de 2e DVD ‘Kom Grijp Je Kansen’ is gekozen voor de mooiste plaatsen in Nederland.

De fanclubteller staat inmiddels op zo’n 1000 zeer trouwe fans, die zo vaak mogelijk bij een optreden aanwezig zijn en sommige fans er wel 8 uur reistijd voor over hebben om hun idool te zien optreden. Zelf zegt Wesley ‘ongelooflijk trots en blij te zijn met al zijn fans.’ Wesley is Cool Vetcool de slogan, die Robbertje Bartol in zijn uitzending bij Omroep Brabant verzon, was een regelrechte kreet die vele radiostations overnamen. Zelfs reclame bureaus namen de slogan over, en overal waar Wesley komt hoor je de kreet.

In november 2004 krijgt het grootse Mini-Concert van 2003 een vervolg. Met begeleiding van de band That’s It hebben 2500 fans volop genoten van Wesley, elkaar en het levenslied. Omdat Wesley helemaal de smaak te pakken heeft van het optreden met een live band en fans die speciaal voor hém komen, gaat in 2005 de eerste Brabantse tour van start. De droom van Wesley om als artiest, na een aantal uitverkochte fanclubdagen, in grote zalen concerten te gaan geven wordt werkelijkheid. Samen met collega-artiesten heeft Wesley door heel Nederland vanaf 2005 een reeks concerten gegeven. Klap op de vuurpijl was het concert op 13 mei 2006 in het IJssportcentrum te Tilburg. Samen met duizenden fans stond Tilburg volledig in het teken van muziek, gezelligheid- en saamhorigheid.

De reallife soap ‘M’n Hartendief’ uitgezonden op SBS6, waarin Nederland de muzikale avonturen en bezigheden van de volkszanger kon volgen was een kijkcijferhit. 2006 was het jaar van de hitsingles ‘Romeo’ en ‘Kom Dans Met Mij’ en is de live DVD ‘Wesley Live in Concert 2006’ uitgebracht.

In december 2006 heeft Wesley zijn eerste kerstsingle ‘Ik wil met Kerstmis bij jou zijn’ opgenomen. Deze single is op radio 3 FM benoemd tot beste kerstsingle van 2006. De single is erg speciaal omdat er ook een Duitse versie van het nummer op staat: ‘Zu Weihnachtsabend Will ich Bei Dir Sein’.

De fanclub weer fors gegroeid, zijn de concerten volledig uitverkocht en is de laatst uitgekomen Live DVD binnengekomen op de 5e plaats van de DVD top 30.

In 2010 krijgt Wesley weer een reallive soap, maar dan op Omroep Brabant.
De soap heeft gemiddeld z,on 330.000 kijkers !!

In 2011 op 5 November word dochter Liz geboren Wesley neemt de tijd om zich aan het vaderschap te wijden, en geniet met volle teugen
2013 Inmiddels staat er een nieuw team klaar om Wesley’s dromen waar te maken. Een nieuwe manager en een nieuwe platenmaatschappij. Een zeer ervaren team, aangevoerd door Riny Schreijenberg, de man die in het verleden sterren zoals o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Thomas Berge heeft ontdekt en grootgemaakt. Na veel oriënterende gesprekken is er een weg uitgestippeld die er toe zal leiden dat Wesley de carričre krijgt die hij verdient.
In september 2013 komt de eerste door Riny Schreijenberg geproduceerde single “JULIA” op het YNOS label uit !Twan Lijten
Twan Lijten schrijft liedjes die uit het leven zijn gegrepen, maar toch is hij geen typische vertolker van het levenslied. Columnist en oud Stadsdichter van Tilburg Jace van de Ven betitelt zijn muziek als “levenspop”.

Met zijn 47 jaar en ruime ervaring in het muzikale landschap, is Twan klaar voor een volgende stap. Die gaat richting de kleinkunst, het theater, dáár wordt het volgende hoofdstuk in de zorgvuldig opgebouwde carričre van Twan geschreven.

Twan Lijten begon zijn muzikale avontuur al 40 jaar geleden als gitarist. Dit mondde uit in een samenwerking met een bonte verzameling muzikanten. Hij schreef muziek en teksten voor diverse artiesten en uiteindelijk vanaf 2002 voor zichzelf. In 2002 resulteerde dat meteen in de hit “Puur op het gevoel”. Daarmee werd zelfs het podium van Lowlands bereikt en stond Twan ook in bijvoorbeeld het Gelredome. Het is niet de bedoeling om hier een lijst van eremetaal te weerspiegelen. Wil je echt alles van Twan weten, ga dan eens kijken op dat wereldwijde spinnenweb.

Het gaat meer om het nu, wat er komen gaat en wat we van Twan mogen verwachten. Een belangrijke pion in dit muzikale schaakspel is zijn nieuwe manager Riny Schreijenberg. Maker en bedenker van beroemdheden, eigenaar van een Gouden Harp, schrijver van duizenden liedjes en vermaard trompettist. Riny gaat Twan Lijten op het pad zetten waar hij wil wandelen, nee, niet rennen.. vooruit dan, snelwandelen..

De liedjes van Twan vertellen ieder hun eigen verhaal, meestal autobiografisch, soms over anderen vertellend, maar altijd warm en herkenbaar. Alle liedjes blijven overeind met enkel een gitaar, daarop zijn ze ook geschreven. Maar ook met een compleet orkest laat deze aimabele Brabander zich graag horen.

Met een professioneel team van muzikanten, producers en een goed liedje gaat Twan de eerste stap zetten richting het volgende level. De productie en de bijbehorende clip staan in de startblokken en zo ook Twan. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe creaties aan het grote publiek te laten horen. Doorspekt met ware verhalen zal hij zijn boodschap gaan vertellen. Recht uit het hart met een gezonde dosis Brabantse humor en een zweem van melancholie.Mike Sanders
Mike Sanders is geboren in Arnhem op 17 november 1989 en bracht zijn jeugd door in Oosterbeek en op het Spaanse eiland Ibiza.

Mike droomde al op zeer jonge leeftijd van een carričre als zanger.

Op zich niet zo vreemd, daar Mike's ouders hun sporen meer dan verdiend hebben in de showbizz.

Mike's moeder (Monique Gebbink) was een zeer succesvolle zangeres en was ‘the leading lady’ van de groep ‘Sugar and the Lollypops’, waarmee zij verschillende nummer 1 hits scoorde. Later als backing vocal regelmatig te gast was bij andere artiesten op de bühne en/of TV en verleende zij veelvuldig haar medewerking in opnamestudio’s als koorzangeres.

Mike's vader (Riny Schreijenberg) is ook geen onbekende in showbizzland. Al op 15 jarige leeftijd schitterde hij als trompettist en onder de naam Marty genoot hij landelijke bekendheid. Later als producer en de ontdekker van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Thomas Berge runde hij de bekende platenmaatschappij MM Records. Een maatschappij met vele bekende artiesten.

Opgegroeid in de wereld van de showbizz is het dus niet zo vreemd dat Mike (gezegend met een prachtige stem) zijn droom als zanger wilde waarmaken.

Zijn vader maakte echter een afspraak met Mike, namelijk eerst gewoon werken, ervaring op doen op zoveel mogelijk verschillende terreinen en daarna zingen. Na o.a. een jaar in de horeca te hebben gewerkt mocht Mike in 2007 zijn eerste single 'Dansend Door Het Leven' opnemen. Het lag voor de hand dat zijn pa hem als producer een handje zou helpen.

De single bleef niet onopgemerkt bij organisatoren van diverse evenementen en de aanvragen voor optredens namen toe. Met het zangtalent van zijn moeder, het lef van zijn vader en de absolute wil om van zijn grote passie zijn beroep te maken, werpen zijn vruchten af.

Mike heeft zeer succesvolle optredens op festivals, feesten en partijen.

Door zijn brede repertoire keuze weet Mike Sanders bij een ieder de juiste snaar te raken. Kortom van ballade tot feest, u zult weten dat Mike Sanders is geweest !!